fbpx

Esittely

Uusi normaali ehdolla numerolla 345.

AUTOILIJAN ASIALLA, KLIKKAA TÄSTÄ JA LUE LISÄÄ

Olen Kevin Servin, 49-vuotias porvoolainen kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Juuri käytyjen historian ensimmäisten aluevaalien tuloksena olen myös aluevaltuutettu Itä-Uudenmaan aluevaltuustossa ja toimin niin ikään myös Itä-Uudenmaan aluehallituksen jäsenenä. Puolueessa olen tällä hetkellä perussuomalaisten Uudenmaan piirin piirihallituksen jäsenenä ja perussuomalaisten puoluevaltuuston jäsenenä. Olen perussuomalainen ja edustan politiikan uutta normaalia, ympäri Eurooppaa nousussa olevaa kansallismielistä blokkia. Suomi ja suomalaisuus ovat siis lähellä sydäntäni.

Ammatiltani olen rahtari, eli ajatuspajani sijaitsee rekan ratissa. Työni puolesta minulla on siis tonneittain vastuuta, niin itsestäni, kuormastani kuin muista tielläliikkujista. Ammattikuljettajana olen huolestunut teiden nykykunnosta. Vilkkaastikin liikennöidyt tieosuudet alkavat olemaan ala-arvoisessa kunnossa ja useille silloille on jouduttu asettamaan painorajoituksia niiden huonon kunnon vuoksi. Mutta ei pelkästään tämä kasvava korjausvelka, vaan myös teiden talvikunnossapidon heikentynyt laatu huolettavat. Kuljettajilta on tullut paljon palautetta, jossa he kertovat välillä jopa pelkäävänsä ajamista talvikelissä, kun tienhoitokalustoa ei ole riittävästi.

Harrastan automatkailua, olen karavaanari. Tähän harrastukseen liittyen liikun paljon luonnossa, saaristossa ja virkistysalueilla. Harrastan jossain määrin myös videokuvausta, aika ei vain tahdo riittää videoiden editointityöhön.

Tolkkua ilmastotoimiin

Mielestäni ilmastotoimien ei saa antaa uhata viennillemme tärkeää teollisuuden kilpailukykyä. Emme voi erilaisilla päästöveroilla ja maksuilla savustaa teollisuuttamme pois Suomesta niihin maihin, joissa saastuttaminen on kontrolloimatonta. Teollisuuden pitäminen Suomessa on ilmastoteko.

Pitkien välimatkojen maassa autoilu on elintärkeää, eikä sitä siksi saa verottaa liikaa. Autoilu on meille suomalaisille välttämättömyys. Töissä on kuljettava ja syrjäseutujen asukkaidenkin on päästävä liikkumaan. Kattavaa julkisen liikenteen verkostoa ei Suomen kaltaiseen maahan ole mahdollista rakentaa, eikä kaikilla tule olemaan varaa sähköautoihin.

Ilmastotoimien ei myöskään saa antaa tuhota länsimaista elämäntapaamme saunoineen ja puunpolttoineen.

Jotain rajaa maahanmuuttoon

Yhteiskuntamme ei kestä lisääntyvää maahanmuuttoa. Ongelmat näkyvät yhteiskunnan jokaisella osa-alueella. Mielestäni haittamaahanmuutto täytyy saada kuriin ja humanitaariselle maahanmuutolle on asetettava rajat. Työperäisen maahanmuuton osalta tarvehankinta on säilytettävä pitääksemme työpaikat ensisijaisesti suomalaisilla ja estääksemme ulkomaisen halpatyövoiman virtaamisen työmarkkinoillemme. Sosiaalisten etuuksien perässä muuttaminen on tehtävä mahdottomaksi.

Paluu perusarvoihin

Tytöt ovat tyttöjä ja pojat poikia, eikä muita sukupuolia olekaan. Mielestäni kristillisistä arvoista on pidettävä kiinni, eikä kulttuurillemme vihamielisille uskonnoille tule antaa liikaa sijaa yhteiskunnassamme. Suomalaisuutta tulee puolustaa kaikilta niiltä uhilta, joita nykyinen globaali kehitys tuo tullessaan. Euroopan unionin liittovaltiokehitys on pysäytettävä. On huolehdittava myös siitä, etteivät erilaiset YK:n tai muiden globaalien järjestöjen kanssa tehdyt sopimukset saa sellaista painoarvoa, että ne alkavat ohjaamaan päätöksentekoamme epäedulliseen suuntaan.

Perussuomalaiset ohjelmat

Puolue on julkaissut ja julkaisee lähitulevaisuudessa uusia ohjelmalinjauksia. Suosittelen tutustumaan puolueohjelmiin.